Fundaţia Aura Ion strânge bani de cadouri pentru copiii defavorizaţi! Organizaţia aparţine surorii studentei moarte în accidentul aviatic din Apuseni

Fundaţia Aura Ion, care aparţine surorii studentei care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din Munţii Apuseni, vrea să aducă zâmbetul pe feţele copiilor defavorizaţi din România.

Radu Constantin, duminică 09 decembrie 2018 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aura Ion Foudation, organizaţie înregistrată în Marea Britanie, acolo unde locuieşte sora studentei moarte în accidentul din Apuseni, pregăteşte şi în acest an cadouri pentru copiii defavorizaţi din România. 

Mariana Ciucă, sora Aurei, se află deja la al patrulea an în care duce la îndeplinire acest proiect caritabil, în care strânge bani, cumpără cadouri, le aduce în ţară şi chiar organizează petreceri pentru cei mici.

Fundaţia a demarat deja campania de strângere de fonduri prin intermediul paginii de Facebook a organizaţiei şi speră ca suma să crească până la sfârşitul acestei luni.
Aura Ion a murit în accidentul aviatic din ianuarie 2014 din Munţii Apuseni. Ea se afla în avionul pilotat de Adrian Iovan. În acel moment, ea era ofiţer-student la Institutul Medico-Militar din Bucureşti. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si