Fundaţia Aura Ion strânge bani de cadouri pentru copiii defavorizaţi! Organizaţia aparţine surorii studentei moarte în accidentul aviatic din Apuseni

Fundaţia Aura Ion, care aparţine surorii studentei care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din Munţii Apuseni, vrea să aducă zâmbetul pe feţele copiilor defavorizaţi din România.

Radu Constantin, duminică 09 decembrie 2018 , 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aura Ion Foudation, organizaţie înregistrată în Marea Britanie, acolo unde locuieşte sora studentei moarte în accidentul din Apuseni, pregăteşte şi în acest an cadouri pentru copiii defavorizaţi din România. 

Mariana Ciucă, sora Aurei, se află deja la al patrulea an în care duce la îndeplinire acest proiect caritabil, în care strânge bani, cumpără cadouri, le aduce în ţară şi chiar organizează petreceri pentru cei mici.

Fundaţia a demarat deja campania de strângere de fonduri prin intermediul paginii de Facebook a organizaţiei şi speră ca suma să crească până la sfârşitul acestei luni.
Aura Ion a murit în accidentul aviatic din ianuarie 2014 din Munţii Apuseni. Ea se afla în avionul pilotat de Adrian Iovan. În acel moment, ea era ofiţer-student la Institutul Medico-Militar din Bucureşti. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si