Gabi Bădălău a publicat pe Instagram un mesaj cu subînțeles pentru fosta sa iubită, iar aceasta l-a desființat cu o replică: „Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”.

Citeste si: Bianca spune adevărul despre sarcina cu Bădălău

Diva nu mai vrea să aibă de-a face cu Gabi Bădălău.
„O să-ți bântui zilele nopțile, visele/să te dai cu capul de pereți/ să ți se rupă sufletul că iubești” spun

versurile melodiei postate pe Instagram de Gabi Bădălău.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, implicată într-un scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam. De la ce a pornit totul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, după ce s-ar fi vehiculat că ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău.

Mesajul Biancăi Drăgușanu despre fostul iubit

„Bărbaţii nu aleg niciodată, bărbaţii doar culeg. Dacă îi plac (n.r. Gabi Bădălău) lucrurile mai puţin agitate să caute în altă parte, la mine nu se găsesc. Nu pot să comentez declaraţia lui, că ar însemna să ne apucăm de cascadorii râsului.

El are o poziţie destul de strategică, câteodată, previzibilă, pe de alte părţi.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

A avut cineva din familie ceva cu mine? Nu a fost niciodată vorba despre familia lui, ci doar despre el. Este un om care nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea.

Eu nu pot să stau cu un bărbat care nu ştie ce vrea şi care nu ştie să mă facă fericită, punct. Nu o să vorbesc niciodată urât la un om la care am ţinut. Eu ştiu ce vreau şi ştiu cum o să-mi arate viaţa şi cred că asta e cel mai bine pentru amândoi.

Citeste si: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de angajații unui hotel: "Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum au sărbătorit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău faptul că vor deveni părinți

Până la un moment dat i-a reuşit, să mă facă fericită, după aceea s-a pierdut pe drum, când a zis că nu mai ţine ritmul cu mine. Eu recunosc, sunt foarte dificilă ca om, dar sunt foarte iubibilă, pentru că am foarte multe calităţi. Mi se pare amuzantă postarea pe care a făcut-o, e penibil. Eu făceam chestia asta acum zece ani şi de obicei fetele fac asta. Între noi nu mai funcţionează de multă vreme lucrurile”, a declarat Bianca Drăguşanu, la XNS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si