Gabi Bădălău refuză să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Afaceristul a explicat de ce

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze la noul termen din proces. El a explicat și motivul, după spusele afeceristului între cei doi: „nu mai există nici iubire, nici respect”.

Author: Diana Bostan vineri 23 septembrie 2022 , 14:15

gabi

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Claudia și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț, un divorț ce s-a lăsat cu multe acuzații de ambele părți și cu plângeri la poliție.

Gabi Bădălău a refuzat să divorțeze de Claudia Pătrășcanu

Procesul de divorț dintre cei doi durează de trei ani de zile și pare că lucrurile nu se vor sfârși aici. Cei doi vor să divorțeze pe cale amiabilă, însă Bădălău a refuzat să semneze actul la noul termen din proces.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri de senzație: „Ultimii 3 ani din viața mea...”

Pe de altă parte, Gabi Bădălău are o relație cu Bianca Drăgușanu, iar cei doi s-au afișat împreună în nenumărate rânduri.

Care este explicația omului de afaceri

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă ”Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?” și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine. ”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Xtra Night Show.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu a făcut totul public. Ce conversație șocantă a ieșit la iveală

„Între noi nu mai există nici iubire nici respect.(...) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus ”hai, vrei să divorțezi?”, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept.”, a explicat Gabi Bădălău.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si