Gabi Firea, noul Primar General al Capitalei, anunt pentru cei care locuiesc la bloc! Ce vrea sa faca!

Gabi Firea a reusit sa castige alegerile locale si a fost desemnata prin votul bucurestenilor ca fiind noul Primar General al Capitalei.

C.I.P., luni 06 iunie 2016 , 11:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Printre primele masuri pe care doreste sa le ia in calitate de Primar, Gabi Firea doreste incurajarea si sprijinirea amplasarii de centrale noi de producere a energiei termice in cogenerare de inalta eficienta, noteaza cei de la capital.ro.

Ea doreste sa implementeze acest sistem, mai ales in cartierele care se afla acum departe de sursele de productie, cartiere precum Colentina, Doamna Ghica, Titan, Pantelimon sau Aviatiei).

Se spera ca in acest fel, energia termica furnizata va fi la parametri de calitate in mod continuu si la un cost mai mic, tarfiul final fiind scazut cu cel putin 50 de lei/Gcal.

Aceasta masura costa in jur de 350 de milioane de euro, dar ar duce la o economie anuala la bugetul Primariei de cel putin 40 de milioane de euro prin diminuarea pierderilor acoperite prin subventie.

Banii pentru acest proiect ar urma sa fie suportati de Primaria Generala, dar se incearca si atragerea de fonduri europene nerabursabile pentru acest lucru.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a făcut noi dezvăluiri! Ce se va întâmpla... Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a făcut noi dezvăluiri! Ce se va întâmpla în următoarele luni
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a... Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European
monitorulcj.ro
PRIMELE CAZURI de infectare cu tulpina sud-africană de coronavirus în România! În ce... PRIMELE CAZURI de infectare cu tulpina sud-africană de coronavirus în România! În ce orașe au fost depistate?
infoactual.ro
Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă! Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si