Gabriel a aflat că mama lui vrea să se căsătorească cu un preot. După lăsarea întunericului, s-a dus în fața bisericii și a făcut ceva de necrezut

C.D., marți 16 aprilie 2019 , 09:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul s-a întâmplat în Bacău unde Gabriel, un bărbat de 36 de ani, a fost trimis în judecată fiind acuzat de profanarea a două lăcașe de cult.

Citeste si: Patru persoane au murit în urma accidentului din judeţul Buzău; alte 13 au fost duse la spital

În perioada februarie-martie 2015, în repetate rânduri, bărbatul a distrus geamurile a două biserici din Municipiul Bacău: Biserica ”Sfântul Gheorghe” şi Biserica ”Sfântul Dumitru”, respectiv a cantinei celei din urmă.

Interogat de anchetatori, bărbatul şi-a recunoscut faptele. ”Inculpatul a declarat că pe fondul unor altercaţii cu mai multe persoane, ce ocupau funcţii în sistemul bisericesc ortodox, ce doreau să se căsătorească cu mama sa şi evacuarea sa, a avut o cădere nervoasă, motiv pentru care s-a deplasat la Biserica Sfântul Dumitru, unde a spart mai multe ferestre. A menţionat că la Biserica Sfântul Dumitru a acţionat de două ori în date diferite, după lăsarea întunericului”, au menţionat procurorii în actul de sesizare al instanţei.

Te-ar putea interesa si