Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

Rezultatele firmei cântăreţului arată că Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar.

Author: Matei Vaihan luni 08 iulie 2019 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se poate spune că Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar.

Cântăreţul şi-a înfiinţat în 2006 o firmă prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzical, Taktix Media SRL. De-a lungul anilor, firma  aalternat profiturile de câteva zeci de mii de lei cu pierderile de acelaşi calibru. Cel mai bun an al firmei lui Cotabiţă a fost 2015, când s-a bifat un profit de 81.818 lei, iar cel mai prost a fost 2016, când pierderea a fost de 131.788 de lei.

Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar. Gaura financiară e de aproximativ 50.000 de euro

Ultimii doi ani au fost şi ei foarte slabi. În 2017, Taktix Media SRL a făcut un profit de doar 67 de lei, în timp ce în 2018 s-a înregistrat o pierdere de 23.053

de lei. Un bilanţ al firmei în ultimii 6 ani arată că aceasta i-a provocat lui Cotabiţă o pierdere totală de 115.822 de lei. Dacă adăugăm şi datoriile, care erau, la finalul lui 2018, de 98.208 lei, arată că Taktix Media SRL i-a provocat lui Cotabiţă o gaură financiară de 214.030 lei, adică aproximativ 50.000 de euro.

Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar: “A avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente" 

E clar că Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar. În 2015, cântăreţul a suferit un atac cerebral, acesta fiind în comă mai bine de o lună. Cotabiţă s-a recuperat nesperat de rapid şi şi-a reluat activitatea muzicală. “Cotabiţă a avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente! După accident, a făcut multe investigaţii, a mers la recuperare şi, fireşte, şi-a cumpărat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Aşa s-a ajuns la sume imense, pe care el a încercat să le căştige din spectacole sau din prezenţe la emisiuni, însă nu au fost  suficiente. Totul s-a adunat, fiindcă tratamentele au fost scumpe”, au dezvăluit persoane apropiate lui Cotabiţă pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 joi, 19 martie 2023. Numerele extrase astăzi- Joker, Noroc LIVE. Ce premii pune la bătaie Loteria Română la tragerile de astăzi- kanald.ro

Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si