Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat si tot el a coordonat, la Academia de Politie, doctoratele unor fosti sefi din SRI, Politia Romana si Parchetul General

Comisia de Ştiinţe Juridice a CNATDCU a stabilit, marţI, că fost vicepremier Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat. Asta nu l-a impiedicat insa sa coordoneze tezele si altor sefi din SRI, Politia Romana sau Parchetul General,de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza”.

marți 26 iulie 2016 , 21:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In perioada 2004-2007, fostul vicepremier a coordonat la Şcoala Doctorală a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza” din Capitală opt doctorate.

Printre cei care l-au avut coordonator pe Oprea se numara si generalul Ionel Marin, fost director adjunct al Serviciului Român de Informaţii, fostul procuror general adjunct al României Marcel Sâmpetru şi fostul procuror George Bălan, fost membru CSM. Potrivit listei obţinute de News.ro, o parte dintre aceştia au fost condamnaţi pentru corupţie.

Gabriel Oprea a fost coordonator de doctorate şi la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (a SRI), iar mulţi dintre ei au fost acuzaţi de plagiat. O parte dintre ei au cerut să li se retragă titlul de doctor, obţinut sub coordonarea lui Gabriel Oprea, între aceştia numărându-se Radu Stroe, Mihai Stănişoară, Romeo Raicu, dar şi nepoata lui Oprea, avocata Loredana Radu, şi fosta secretară a acestuia, Adela Popescu.

Lista completa a celor care si-au facut lucrarea de doctorat sub coordonarea lui Gabriel Oprea o gasiti pe AICI.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si