Gabriel Oprea a ramas fara palate si blocuri! Cum si-a "albit" generalul ultima declaratie de avere si cum a uitat sa treaca valoarea proprietatilor donate

Cele 9 case si 7 terenuri din declaratiile de avere anterioare ale lui Gabriel Oprea incep sa se imputineze.

Author: D.C. Editor: Catalin Patru joi 30 iunie 2016 , 21:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul ministru Gabriel Oprea lucreaza din greu la reabilitarea imaginii sale, grav afectata de evenimente precum moartea politistului Bogdan Gigina sau scandalul limuzinelor achizitionate la suprapret de minister.

Fiul lui Oprea se alege cu vila din Cotroceni
Fiul lui Oprea se alege cu vila din Cotroceni

Schimbarile au inceput sa apara si la nivelul declaratiilor de avere.

Daca pana in 2015, acestea erau extrem de stufoase, cu 9 case si 7 terenuri, in cea mai recenta declaratie, redactata cu doua saptamani in urma, proprietatile s-au imputinat dramatic.

Doar trei terenuri: doua la Venus si unul la Predeal si 5 case: doua apartamente si un spatiu comercial in Bucuresti, o casa de vacanta P+1 cu garaj si un alt imobil la Predeal, mai apar pe declaratie.

Ana Maria, fiica lui Gabriel Oprea
Ana Maria, fiica lui Gabriel Oprea
Vila din Pipera a ajuns la fiica lui Oprea
Vila din Pipera a ajuns la fiica lui Oprea

Asa se face ca vila din Cotroceni i-a revenit lui Gabriel Jr, fiul generalului, in vreme ce „palatul” cu piscina si teren de tenis din Pipera, impreuna cu un P+2 din zona Ghencea si cu un alt imobil din Voluntari, au mers catre fiica Ana Maria.

Gabriel Oprea a mai fortat insa putin legea si la acest capitol. El a completat 0,00 in dreptul fiecareia dintre proprietati cu toate ca este evident ca valoarea reala a donatiilor sare de un milion de euro. Este probabil partea cea mai amuzanta din declaratia de avere a generalului-mogul, mai ales ca daca se lua dupa titlul rubricii, Oprea ar fi trebuit sa declare doar bunurile donate a caror valoare depaseste 3.000 de euro.

Si acest bloc a ajuns la Ana Maria
Si acest bloc a ajuns la Ana Maria

Asa se face ca, incepand de anul viitor, Gabriel Oprea va fi cu adevarat un om sarac in declaratia de avere. El va locui intr-un apartament si va trai doar din indemnizatie, pentru ca nu va mai avea venituri din chirii (peste 250.000 de lei in 2015).

Valoarea bunurilor donate este zero, in viziunea lui Oprea
Valoarea bunurilor donate este zero, in viziunea lui Oprea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si