Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona. Tânărul i-a făcut declarații concurentei de față cu toți colegii.

G.B., sâmbătă 11 iulie 2020 , 16:19

gabriel și ramona de la puterea dragostei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriel și Ramona. Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!” i-a mărturisit tânărul.

Gabriel și Ramona. „Nu simt nimic, te consider un prieten! Nu sunt pregătită acum de o relație.”a spus Ramona de la „Puterea Dragostei”.

gabriel și ramona de la puterea dragostei

Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Gabriel și Ramona. Gabriel de la „Puterea Dragostei” i-a făcut o surpriză Ramonei. Acesta a scris un bilețel: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”. Concurentul emisiunii de la Kanal D a transmis că nu voia să o supere cu acel bilețel pentru că o simpatizează foarte mult. „O simpatizez, îmi doresc o relație cu ea. E o fată frumoasă! Aș vrea să ne cunoaștem mai bine. Cred că este mai rușinoasă și de aceea nu a acceptat surpriza...o să lupt pentru ea ca să se schimbe. M-am îndrăgostit de ea.” a zis Gabriel Vasiliu.

Gabriel și Ramona. Citeste si: Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie

Gabriel și Ramona. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, planuri de viitor

Gabriel și Ramona. Citeste si: Nelson Mondialu, despre câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei

Gabriel și Ramona. Întrebată de Andreea Mantea dacă este geloasă pe Gabi și pe Ramona, Daiana nu a răspuns, însă a spus că dacă nu era așa vagabond poate Ramona îi oferea o șansă.

gabriel și ramona de la puterea dragostei

Gabriel și Ramona. „N-am încredere în el! Mi-a jurat iubire eternă, că o să fie lângă mine. Mi-a scris o mie de scrisori. Și cu mine a procedat la fel. Nu mă interesează deloc.” a menționat Daiana de la „Puterea Dragostei”.

Gabriel și Ramona. „I s-au cam aprins călcâiele lui Gabi după Ramona.”a adăugat Ella de la „Puterea Dragostei”.

Gabriel și Ramona. „Măcar e sincer, doamna Andreea. Nici pe mine nu mă credeați și râdeați când am zis că o iau pe Berna de nevastă.” a spus Philip de la „Puterea Dragostei”. 

Gabriel și Ramona. Gabriel Vasiliu a mărturisit, însă, că va lupta pentru inima Ramonei de la „Puterea Dragostei” și că o va face să se îndrăgostească și să creadă în el. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si