Gabriela Cristea anunță că ar putea să intre în politică! ”Nu mai există politicieni în momentul ăsta” Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea Cristinei Șișcanu

Gabriela Cristea a admis că s-a gândit să intre în politică.

Radu Constantin, miercuri 29 mai 2019 , 09:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Gabriela Cristea s-a gândit să intre în politică și spune că ar fi bună în această meserie. Singurul lucru care o împiedică este dezamăgirea oamenilor arunci când oamenii politici nu-și duc la îndeplinire promisiunile. Cristea a declarat în emisiunea Cristinei Șișcanu de pe Facebook/WebTV că s-ar bate pentru drepturile femeilor și mai ales ale mamelor.

”M-am gândit (să intre în politică, n.r.). Fiind o persoana publică, te gândești la toate opțiunile pe care le ai mai devreme sau mai târziu. M-am gândit dacă să intru în politică sau nu. Mie mi se pare că nu mai există politicieni la momentul ăsta (...). Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Am înțeles că a devenit cunoscut jucând într-un serial celebru în Ucraina în care juca rolul președintelui.

Gabriela Cristea: ”Nu aș putea să promit ceva și să mă întorc la 180 grade”

Eu n-o să intru în politică. Aș avea toate atuurile să intru în politică dintr-un punct de vedere și anume – eu sunt genul ăla foarte tocilară, dacă-mi dai ceva de făcut, eu mă concentrez pe el și totul trebuie să iasă ca la carte. Da, aș fi bună, pentru că m-aș bate pentru lucruruile pe care le susțin. Dar nu aș putea să intru în politică știind că promit ceva oamenilor și după aia mă întorc la 180 grade. Nu pot, nu e pe structura mea. Și eu am văzut deseori asta în politică. 99.9% din cazuri! Și atunci nu este un domeniu în care aș putea să activez.

Probabil că aș merge către zona asta legată de femei, de copii, asta ar fi o zonă pentru care m-aș lupta și cu morile de vânt. Și ar mai fi o zonă pentru care aș lupta. Mă mir că sunt atât de multe femei în Parlament și cu toate astea legile nu ne ajută – pentru creșterea natalității”, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea Cristinei Șișcanu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si