Gabriela Firea a spus cum se simte la trei săptămâni după ultima operație ”Mi se pare de un cinism înfiorător”

Gabriela Firea a trecut printr-o perioadă critică, a suferit mai multe operații și spune că ”a văzut moartea cu ochii”

Author: C.L. vineri 19 iulie 2019 , 20:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Invitată la ”Marius Tucă Show”, emisiune difuzată de Mediafax, Gabriela Firea a povestit momentele critice prin care a trecut, dar și cum se simte acum la trei săptămâni după ultima operație.

”Sunt un om operat de trei săptămâni. Sunt bine acum. A fost ultima intervenție. Organismul și-a revenit și am început să introduc în alimentație mâncare normală. Pot spune că am văzut moartea cu ochii”, a povestit Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a făcut și o mărturisire apropo de faptul că a descoperit că în jurul ei sunt oameni care-i vor răul. ”Au fost persoane din apropierea mea care s-au dus și în zona medicală ca să afle cât de gravă e situația și dacă pot fi scoasă din joc pe acest motiv. Mi se pare de un cinism îngrozitor ”, a povestit Firea, fără să vrea să dea mai multe amănunte despre acele persoane.

Gabriela Firea, la trei săptămâni după ultima operație! A avut o sârmă în colon

În 29 iunie, Gabriela Firea anunţa că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului, că totul a decurs fără niciun fel de complicaţii. Asta după ce, în ultimele luni, primarul general al Capitalei a trecut prin mai multe operații din cauza problemelor descoperite la colon.

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, povestea Florintin Pandele, soțul Gabrielei Firea, în urmă cu câteva luni despre problemele de sănătate ale primarului general al Capitalei. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si