Gabriela Firea: Au ajuns în ţară 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucureştene

Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex în România, a oferit o donaţie de 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale, în valoare de 156 000 lei (fără TVA). Testele sunt din Belgia.

Author: M.A. vineri 24 aprilie 2020 , 11:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Au ajuns în ţară cele 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucureştene, oferite de Compania Chronolink, în semn de preţuire faţă de efortul cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus. Testele sunt din Belgia şi determină prezenţa antigenului SARS-Cov-2 prin exudat nazal şi faringian, deci sunt sigure.

Citeste si: Covid-19 este mai mult decât o pneumonie: "Maladia poate afecta vasele sanguine ale tuturor organelor"- studiu

Acest tip de teste rapide este foarte util în această perioadă, pentru că poate determina, cu mare precizie, prezenţa unei infecţii active în corp. (...) Dorim să mulţumim, în numele medicilor, al asistenţilor medicali şi al tuturor celor aflaţi acum la datorie în spitale, companiei Chronolink şi celorlalte sute de firme şi persoane fizice care au ales să se implice şi să ajute în această perioadă dificilă”, a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Băsescu: Decidenţi, fiţi prudenţi! Încetaţi să mai falsificaţi nivelul de contaminare al populaţiei cu virusul SARS-COV-2!

Potrivit acesteia, această donaţie de teste se adaugă miilor de teste achiziţionate deja de către Primăria Capitalei, prin ASSMB.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, o nouă reacție după demitere: „Din păcate nu este nimic adevărat din ce s-a vehiculat”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si