Gabriela Firea, declarații în premieră aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Sunt sensibilă când văd copii săraci, bătrîni fără ajutor!”

Gabriela Firea a fost invitată aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Author: Razvan Ilie miercuri 23 iunie 2021 , 13:10

Invitata lui Denise Rifai, Gabriela Firea a vorbit despre momentele delicate din copilăria sa si a mărturisit și cine a fost întotdeauna alături de ea, în perioadele tulburi. [Sursa foto: Kanal DKanalD]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fost Primar al Capitalei, cu o experiență îndelungată de jurnalist și om politic, Gabriela Firea a oferit aseară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” declarații în premieră,  în ceea ce privește viața personală, dar și cea profesională.

Născută la Bacău, într-o familie cu o situație financiară modestă, mama fiind vânzătoare, iar tatăl muncitor necalificat, Gabriela Firea, acum o femeie de succes, a fost marcată de neajunsurile copilăriei.

Invitata lui Denise Rifai a vorbit despre momentele delicate din copilăria sa si a mărturisit și cine a fost întotdeauna alături de ea, în perioadele tulburi. 

”Dați-mi voie, în primul rind, să îi mulțumesc mamei mele, pentru faptul că a compensat, din tot sufletul ei, privațiunile financiare pentru noi toți. (…) Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, într-adevăr, a fost, să spunem, cel care a determinat situația noastră mai dificilă. Părinții noștri au și divorțat când eu aveam 13-14 ani… Dar noi cu toții l-am iertat! (…) Sunt sensibilă, din această cauză, când văd copii săraci, bătrîni fără ajutor, și știu că ceea ce spun pare < decupat > dintr-un manual de marketing, dar nu este așa… este ceea ce simt.

(…) Cea mai mare umilință este să iubești pe cineva care îți spune că nu-ți poate întoarce sentimentele pentru că nu ești la același nivel financiar. Cred că pentru un adolescent, este un moment de suferință, peste care se poate trece, dar care nu poate fi uitat!”,  a povestit Gabriela Firea emoționată.

Fost Primar al Capitalei, cu o experiență îndelungată de jurnalist și om politic, Gabriela Firea a oferit aseară, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” declarații în premieră,  în ceea ce privește viața personală, dar și cea profesională.[Sursa foto: Kanal D]

Întrebată dacă își dorește să fie presedinte, aceasta a răspuns într-un mod surprinzător. 

”Vreau să fiu sănătoasă, fericită, cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ceea ce se va întâmpla peste trei ani și ceva doar Dumnezeu știe! (…)”,  a afirmat Gabriela Firea.     


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si