In aceasta dimineata, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca l-a demis pe managerul Spitalului Colentina dupa ce mai multi pacienti si cadrele medicale de aici au fost tinute in frig de anumite cauze care tin de conducere.

In timp ce se afla la comandamentul de iarna, Gabi Firea a facut acest anunt. "L-am demis pe managerul Spitalului Colentina. Aproape jumatate de zi, pacientii au stat in frig.

Am dispus luarea unor masuri urgente ca sa aflam de ce spitalul nu este pregatit sa faca fata unei perioade geroase si care este motivul pentru care pacientii si medicii stau in frig. Nu era o problema de la RADET, ci o problema interna, de lipsa de management, de inexistenta unui contract de mentenanta si a unei revizii care se face intotdeauna inaintea sezonului rece si, in general, o tratare superficiala a actului managerial", a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si