Mesajul transmis de Gabriela Firea înainte de Noaptea de Înviere: ”Vă implor...”

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis sâmbătă, un mesaj video pe pagina sa de Facebook în care le cere tuturor oamenilor să rămână acasă, oricât de greu ar fi în această perioadă, pentru a nu fi compromis acest sacrificiu de o lună de zile.

Author: A.M.S. sâmbătă 18 aprilie 2020 , 13:55

gabriela firea
gabriela firea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Gabriela Firea spune că mai bine oamenii sunt plictisiţi, nerăbdători, mai bine fără petreceri şi fără tradiţie decât pacienţi.

  Gabriela Firea a cerut oamenilor ca în perioada sărbătorilor pascale să stea acasă, să nu socializeze, dând astfel un ajutor medicilor, spunând că mai bine sunt singuri şi plictisiţi decât bolnavi la terapie intensivă.

  Firea le-a cerut bunicilor şi părinţilor să nu se lase convinşi de un prieten să iasă nici până la colţul străzii.

  Citeste si: Ministrul Apărării Naţionale, mesaj pentru toți românii chiar înainte de Noaptea de Înviere

  “Îi rog pe bunicii şi părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un prieten, poate de un vecin, să rişte, să iasă din casă doar până la colţul străzii pentru că se pot întâlni cu alte persoane care sunt deja infectate, din dorinţa de a aduce în case Lumină, Lumina Sfântă. Este posibil să se îmbolnăvească şi nu se ştie care va fi urmarea după ce se contaminează. Poate să fie bine, dar poate să nu fie bine”, a transmis primarul.

  Firea a mai spus gospodinelor să nu cheme invitaţi la masa de Paşte, iar tinerilor să nu meargă sau să organizeze petreceri după Înviere, aşa cum obişnuiau să facă în alţi ani.

  Citeste si: Coronavirus România: Un nou bilanț oficial: 8.418 de cazuri

  Am sacrificat economia, am sacrificat educaţia pentru că şcolile au trebuit să fie închise, cursurile suspendate. Şi noi ce facem acum? Am muncit cu toţii o lună, ne-am chinuit şi pentru două, trei zile în care dorim să păstrăm tradiţia compromitem toată munca noastră a tuturor în câteva ore. Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine oricât ar fi de greu ”, a mai spus Gabriela Firea.

  Ea a precizat că mai bine fără tradiţie în acest an decât pacient.

  gabriela firea
  gabriela firea

  Citeste si: Duhovnicul de la Muntele Athos al lui Gigi Becali și Mihai Neșu spune că păcatele trupești sunt cauza pandemiei: “Suntem obsedați sexual, nu mai știm cum să ne mai satisfacem aceste pofte”

  Mai bine plictisit decât pacient, mai bine nerăbdător decât pacient, mai bine izolat decat pacient, mai bine fără tradiţie decât pacient, mai bine fără petrecere decât pacient, mai bine fără invitaţi la masă decât pacient, mai bine fără Lumină de data aceasta decât pacient ”, a transmis primarul Capitalei.

  Firea a cerut oamenilor să se protejeze pentru că viaţa merită orice sacrificiu.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si