Gabriela Firea, veste proastă despre reînceperea școlii în București

Gabriela Firea a declarat, marți seara, la TVR, că s-a întârziat nejustificat cu stabilirea regulilor care trebuie respectate de elevii care reîncep școala în septembrie. "Tot aşteptăm să fim chemaţi (la discuții cu prefectul - n.red)", a spus primarul general al Capitalei.

Author: R.I. miercuri 12 august 2020 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriela Firea: Regulile nu s-au dat, sunt doar la nivel teoretic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi seară că a propus organizarea de urgenţă a unei şedinţe a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pentru a discuta despre regulile pe care trebuie să le respecte elevii când merg la şcoală, însă este în aşteptarea prefectului, care se ocupă de "abuzuri".

Citeste si: Nelu Tătaru, anunţ important

"Nu s-au dat (n.r. regulile), sunt doar la nivel teoretic. Prefectul abia a venit din concediu. Prima lui grijă a fost să atace nişte hotărâri din Consiliul General al Primăriei, deci gesturi politice. Noi am propus să se organizeze de urgenţă o şedinţă a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în care să venim toţi- primar general, primari de sectoare şi

directori de şcoli şi Inspectoratul Şcolar. Tot aşteptăm să fim chemaţi. Între timp, prefectul se ocupă cu abuzuri, să atace dispoziţiile mele ca primar general şi hotărâri ale Consiliului General", a afirmat Gabriela Firea la TVR.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini inedite: Un lac din România a secat în totalitate

Ce se întâmplă cu tabletele pentru elevi

Referitor la implicarea primăriilor în distribuirea tabletelor pentru elevi, Firea a spus că Guvernul şi-a asumat această responsabilitate.

Citeste si: Mesaje de Sfânta Maria 2020. Felicitări şi urări cu La mulţi ani

"Niciuna (n.r. implicarea primăriilor în distribuirea tabletelor), pentru că Guvernul a spus că va cumpăra tablete pe bani europeni. Împărţirea lor o fac inspectoratele. Inspectoratele şcolare sunt descentralizate ale Guvernului, adică sunt în subordinea Ministerului Educaţiei", a afirmat Firea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si