Alegeri locale: Firea a anunțat candidații PSD la primăriile din București

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, candidaţii susţinuţi pentru primăriile de sector. Ea a anunțat că se va lupta cu candidatul “partidelor de dreapta unite”

Author: Alex Dumitrescu sâmbătă 08 august 2020 , 14:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate şi aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor. «Măreaţă realizare» obţinută este unificarea unor şefi de partide, a unor interese, a unor încrengături şi, implicit, bătălia pe funcţii. Sunt mândră să fiu candidatul oamenilor, şi nu al aliantelor, şi mă voi lupta cu candidatul «partidelor de dreapta unite»- aşa cum scrie pe toate afişele şi cum se prezintă în emisiuni”,

a scris, sâmbătă, Gabriela Firea pe Facebook.

Firea afirmă că este ”unită cu oamenii de rând, fără funcţii politice”:

„Aşa se prezintă lucrurile şi în cazul sectorului 2 al Capitalei. Am ales să formăm echipa cu cetăţenii din acest sector şi cu omul care ştie, deja, toate problemele, are şi soluţii, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar- colegul nostru Mihai Toader-, dar care merge către un alt proiect. Prin urmare, vom merge împreună în această perioada şi în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, că să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experienţă şi viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele “de dreapta”, nu pentru toţi cetăţenii, indiferent de preferinţele politice”.

Candidații pentru primăriile de sector

Gabriela Firea anunţă că PSD va depune săptămâna viitoare candidaturile pentru primăriile de sector.

”Săptămâna viitoare vom depune şi noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, şi vom continuă să muncim în Bucureşti, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm şi greşeli omeneşti, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă şi modernă, cu colegii mei:
Sectorul 1- Daniel Tudorache
Sectorul 2- Cristian Popescu
Sectorul 3- Aurelian Bădulescu
Sectorul 4- Daniel Băluţă
Sectorul 5- Daniel Florea
Sectorul 6- Gabriel Mutu.
Le mulţumesc pentru implicarea, în toată această perioada tensionată şi în care am fost şi suntem loviţi din toate părţile- şi vizibile, şi invizibile-, lui Marcel Ciolacu (preşedinte) şi Paul Stănescu (secretar general)”, a mai scris Firea, precizând că pe toţi i-a simţit ”aproape şi dornici să pună umărul pentru ca viitorul guvern, de după moţiunea de cenzură, să sprijine mai mult Capitala”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si