Gabriela Firea si fiul din prima casnicie primesc o despagubire uriasa! Ei vor incasa 200.000 de lei pe un teren de 550 de metri patrati!

Actele demonstreaza ca Gabriela Firea si fiul din prima casnicie primesc o despagubire de la CNAIR, pentru ca detin un teren pe unde se construieste autostrada. .

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan duminică 23 septembrie 2018 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru ca detin un teren, Gabriela Firea si fiul din prima casnicie primesc o despagubire de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). „O firmă cu profil imobiliar controlată de primarul  general al Capitalei, Gabriela Firea, de fiul ei cel mare, Tudor Ştefan Firea (23 de ani) şi de 2 consiliere ale primarului va încasa despăgubiri de peste 200.000

de lei de la CNAIR pentru exproprierea unei suprafeţe de teren arabil intravilan de 550 mp situată în Voluntari, expropriere necesară pentru lucrările de construire a tronsonului Bucureşti-Ploieşti din cadrul autostrăzii Bucureşti-Braşov. Suma totală a despăgubirilor care urmează să fie încasate de către firma respectivă, Tudor Imob Media SRL, este de 201.872 lei, ceea ce înseamnă un preţ de 367 lei/mp, respectiv circa 79 euro/mp”, a dezvaluit profit.ro.

Gabriela Firea si fiul din prima casnicie primesc o despagubire. Vor incasa banii pentru un teren de 550 metri patrati

„Valoarea despăgubirilor a fost stabilită în urma unei evaluări de piaţă efectuate de un expert ANEVAR, lucrările la tronsonul Bucureşti-Ploieşti fiind de utilitate publică de interes

naţional. În total, urmează să fie despăgubiţi 9 proprietari din Voluntari, oraş în care primar este soţul lui Firea, Florentin Pandele, pentru terenuri în suprafaţă de 2.406 mp, compensaţiile totale datorate de CNAIR ridicându-se la 603.439 lei. Suprafaţa de 550 mp a Imob Media SRL care urmează să fie expropriată pentru autostrada Bucureşti-Ploieşti face parte dintr-un teren mai mare al firmei, de peste 1 hectar. Exproprierile sunt necesare pentru realizarea legăturii dintre străzile Popasului şi Cumpenei din Voluntari, despărţite de tronsonul de autostradă”, a mai scris site-ul cu profil economic.

Gabriela Firea si fiul din prima casnicie primesc o despagubire. Firea detine 50% din partile sociale ale firmei

Asociati intr-o firma imobiliara, Gabriela Firea si fiul din prima casnicie primesc o despagubire. „Principalii asociaţi ai Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din părţile sociale, şi fiul său, Tudor Ştefan Firea (25%). Mai deţin participaţii la firmă Lucia Veronica Salem, consilier al primarului Firea, scriitoare şi fost director general al Teatrului Dramaturgilor Români, înfiinţat anul trecut de Primăria Bucureşti (17,5%), şi Ligia Enache, de asemenea consilier al Gabrielei Firea, fost producător şi asistent al acesteia în cadrul trustului media Intact (7,5%)”, a mai scris profit.ro. Tudor Stefan este fiul Gabrielei Firea din casnicia cu afaceristul Rasvan Firea, decedat in 2010.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si