Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament” cu echipele finanţate de Primăriile lor? Trupa lui Pandele a luat locul din prima ligă ocupat de cea a lui Firea!

Se speculează că Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament”.

Matei Vaihan, duminică 22 septembrie 2019 , 22:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În presă s-a scris că Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament”. “CSM București, fosta campioană a României la volei feminin, va fi înlocuită în prima ligă de echipa orașului Voluntari. O „afacere” care pare în familie, între primari.”, a scris gsp.ro. „Pe site-ul Federației Române de Volei a apărut componența echipelor care vor lua startul în sezonul viitor, atât în prima ligă, cât și în liga a doua. La feminin, în Divizia A2, seria Est, CSM București este prima echipă nominalizată. Vicecampioana României s-a retras în acest sezon din cauza problemelor financiare ale clubului, iar CSM a anunțat că nu va mai înscrie echipa nici în liga secundă.”, a mai relatat Gazeta sporturilor. (vezi câţi bani le dă Firea taximetriştilor)

Citeste si: Gabriela Firea, adevărul despre plecarea ei din presă ”A fost neplăcut”

Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament”: "Iese echipa primarului de București"

„În urma tratativelor cu federația însă, se pare că există premise care să aducă schimbări în acest caz. Se așteaptă venirea din concediu a directorului general Gabriela Szabo, singura care trebuie să mai aprobe înscrierea în liga a doua. CSM va miza, în acest caz, mai mult pe junioare, neavând obiective imediate. Surprinzător e faptul că CSM a dat liber jucătoarelor, inclusiv junioarelor, să-și găsească echipe. Francisca Alupei (17 ani), una dintre cele mai talentate jucătoare din nou val, care avea contract cu CSM București, a ajuns în această vară la campioana Volei Alba Blaj. Surpriza vine însă în prima ligă, acolo unde locul retrasei CSM București a fost luat de către... CSO Voluntari 2005! Cu alte cuvinte, iese echipa primarului de București, Gabriela Firea, și intră formația primarului de Voluntari, Florentin Pandele, nimeni altul decât soțul acesteia.”, a mai notat gsp.ro.

Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament”. Echipa lui Pandele a fost invitată în prima ligă

Se poate spune că Gabriela Firea şi Florentin Pandele au făcut un “aranjament”. CSO Voluntari a fost invitată de către Federația Română de Volei să intre în prima ligă, deși nu are decât un an în eșalonul doi, iar în sezonul de debut echipa a terminat pe locul 4 din 8 echipe participante. Conducerea CSM București a hotărât în această vară ca din cele 5 formații pe care le avea la sporturi de echipă (volei fete și băieți, handbal fete și băieți, rugby) să păstreze doar handbalul. Pentru restul nu s-au mai găsit bani după ce bugetul clubului a fost diminuat cu 30%! Echipa de volei feminin era cea mai titrată după cea de handbal feminin. „Tigroaicele” de la volei au câștigat titlul național în 2018, participând în grupele Ligii Campionilor. Doi ani mai devreme, în 2016, CSM câștigase și Challenge Cup, al treilea trofeu european ca valoare. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si