Gabriela Firea spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmând că ia în calcul o candidatură pentru funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea Bucureşti - Ilfov. Firea anunţă şi că s-a renunţat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge în faţa CEX pentru a discuta astfel de colaborări.

Author: M.A. miercuri 27 noiembrie 2019 , 20:18

Gabriela Firea spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmând că ia în calcul o candidatură pentru funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea Buc
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Candidatura pentru funcţia de preşedinte este exclusă, voi analiza împreună cu colegii mei de la Bucureşti candidatura pentru vicepreşedinte regional Bucureşti-Ilfov”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Aceasta a precizat că PSD va avea de pierdut dacă va vorbi în continuare despre oameni şi mai puţin despre principii. 

Primarul general a spus că la nivelul PSD s-a constituit un "comitet de organizare a Congresului”, din care Firea a spus că face parte. 

Gabriela Firea a vorbit şi despre protocoalele dintre PSD şi sindicate, în baza cărora reprezentanţii unor astfel de asociaţii au primit funcţii de vicepreşedinţi în partid.

Citeste si: Gabriela Firea, mesaj motivaţional la câteva ore după ce a plâns la PSD

Citeste si: Orban, despre majorarea pensiilor cu 40% în 2020: Există o lege în vigoare pe care intenţionăm să o aplicăm

Citeste si: Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu va fi primită la Cotroceni

"S-a decis foarte clar ca aceste protocoale cu sindicatele să înceteze după perioada electorală şi în cazul în care, în urma unor discuţii, se va considera necesar să se facă anumite colaborări punctuale cu anumite sindicate şi cu anumite patronate şi cu anumite asociaţii din România vor veni noii membri ai conducerii PSD în faţa Comitetului Executiv să spună explicit despre ce entităţi este vorba, cine le reprezintă şi ce tip de colaborare avem. Sub nicio formă nu s-a agreat formula de a deveni reprezentanţii acelor entităţi vicepreşedinţi naţionali, membri în Comitetul Executiv Naţional”, a adăugat Gabriela Firea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si