Nu e un secret că Gabriela Firea vrea să închidă un sex-shop. Joi a avut loc o şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, la care primarul Capitalei a anunţat că a gândit un proiect pentru modernizarea bulevardului Magheru.  „Un alt proiect extrem de important cu care vă veţi mândri este cel referitor la regenerarea Bulevardului Magheru. Organizăm un concurs de soluţii urbanistice şi arhitecturale în valoare de un milion de eu ro”, a spus Firea.

Gabriela Firea vrea să închidă un sex-shop. Magazinul se află lângă un teatru

În timpul dezbaterii pe acest proiect, Gabriela Firea a revenit şi a precizat că nu este de acord cu locaţiile de tip sex-shop de pe acest bulevard.  „Eu nu sunt de acord cu sexo-shopuri sau sex-shopuri pe Bulevardul Magheru din Capitală”, a precizat Gabriela Firea.  După şedinţă, consilierul general PNL Ciprian Ciucu a semnalat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul că Firea doreşte închiderea unui sex shop de pe bulevardul Magheru, motivele fiind că magazinul se află pe o stradă principală, dar şi lângă un teatru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Gabriela Firea vrea să închidă un sex-shop: "N u am deranjat pe nimeni, clienţii sunt mulţumiţi"

E clar că Gabriela Firea vrea să închidă un sex-shop. Patroana magazinului de pe Magheru, Elena Teuşdea, a reacţionat virulent:  “Tare mult aş vrea  să o cunosc pe doamna Firea, să îmi spună personal de ce vrea sa mi închidă magazinul, sex-shop-ul de pe Magheru.

Îmi plătesc taxele lunar, nu am deranjat pe nimeni, clienţii sunt mulţumiţi. De ce are dânsa o problemă cu noi? Ea ştie că am muncit 10 ani pentru ca magazinul acela să fie acolo şi să arate bine, nu ca o dugheană? Am contract de închiriere valabil, plătesc taxe, de ce să mă închizi? Pentru ce refuzi plăcerile trupeşti ale oamenilor? Eu fac oamenii fericiţi cu produsele noastre, spre deosebire de ea, care nu se gândeşte la fericirea cetăţenilor”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si