Gabriela Szabo este în doliu. Mama ei a murit. Avea 67 de ani

Livia Szabo, mama fostei mai atlete Gabriela Szabo, a încetat din viață. La 67 de ani, Livia Szabo s-a stins într-o clinică din București unde era internată pentru tratamentul mai multor afecțiuni de care suferea.

R.B., luni 27 ianuarie 2020 , 13:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Un om simplu, de o modestie rară și o bunătate infinită”, așa o caracterizează cei care au cunoscut-o pe mama marii atlete Gabriela Szabo. Livia Szabo s-a stins azi-noapte, într-o clinică din București, unde era internată pentru tratamentul mai multor afecțiuni de care suferea.

Citeste si: Doliu în presă! Faimosul jurnalist s-a stins după o luptă grea

Livia Szabo avea 67 de ani și suferea de mai multe afecțiuni. Ea se afla de ceva timp la București, acolo unde Gabriela Szabo, fiica sa, se ocupa îndeaproape de problemele ei de sănătate. Din păcate, azi-noapte, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o ține în viață, în jurul orei 3:00 dimineața fiind declarat decesul.

Citeste si: Doliu în lumea radioului. Grigore Constantinescu a murit la vârsta de 82 de ani

Mama Gabrielei Szabo va fi adusă la Bistrița, orașul unde a trăit toată viața. Înmormântarea va avea loc miercuri, 29 ianuarie, ora 14.30, priveghiul și ceremonia religioasă urmând să aibă loc la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița, scrie bistriteanul.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si