Gafa Vioricai Dancila are ecouri in presa din Muntenegru si Serbia

Presa din Muntenegru si din Serbia nu a trecut cu vederea gafa Vioricai Dancila, care a salutat Pristina in timp ce era la Podgorita. Gafa monumentala, de necrezut asa lapsus, spun ziarisii muntenegreni.

L. S., vineri 27 iulie 2018 , 08:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Gafa a premierului Romaniei! A incurcat Pristina cu Podgorita!", publica site-ul Mondo din Muntenegru. Iar cel mai important portal de stiri din Muntenegru scrie: „Gafa a premierului roman la Podgorita! «Ma bucur ca sunt la Pristina»", reia in titlu site-ul, declaratia Vioricai Dancila. Nu mai putin de 89 de comentarii insotesc articolul. „Politicienii n-au habar de geografie", "Va vine sa credeti ca a venit sa ne ofere sprijin pentru intrare in UE si n-are habar unde e?", "Este de nescuzat!", "A fost oare o greseala intentionata?" sunt cateva dintre opiniile postate de cititori.

„Gafa inimaginabila a premierului Romaniei", detalii despre intalnirea dintre cei doi premieri. Iar presa din Serbia preia in editiile de astazi informatia. Ziaristii Publicatiei Blic se intreaba : „Guvernul muntenegrean acopera gafa?" „A crezut ca e in Serbia! Lapsus al premierului roman la Podgorita. «Ma bucur ca sunt la Pristina»", titreaza Sirbia Danas. De mentionat ca Belgradul, care nu a acceptat niciodata declararea unilaterala a independetei Kosovo, considera in continuare ca Pristina este inca parte a Serbiei.

sursa: digi24.ro

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si