Real Madrid are meci greu, marți seara, în turul optimilor de finală din Liga Campionilor, înfruntându-i pe germanii de la RB Leipzig, cei care au terminat pe locul doi în grupa cu Manchester City.

Citește și: Manchester City ar putea fi exclusă din Liga Campionilor. Motivul este neașteptat

Președintele grupării spaniole, "galacticul" Florentino Perez, s-a deplasat în Germania pentru a-și susține jucătorii.

Florentino Pérez, în vârstă de 77 de ani, este un o legendă a fotbalului spaniol, fiind omul de afaceri care a inițiat la Real Madrid perioada Los Galácticos, o perioadă în care se plăteau sume foarte mari pentru transferul unor fotbaliști de elită.

Florentino Perez, alături de jucătorii lui Real Madrid la Leipzig

Președintele lui Real Madrid a vizitat hotelul unde se află jucătorii săi și va fi pe stadionul RB Arena în această seară, notează Mundo Deportivo.

Florentino Pérez a vizitat marți cantonamentul echipei Real Madrid din Leipzig cu câteva ore înainte să înceapă prima manșă a optimilor din Liga Campionilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Președintele lui Real Madrid, sosit astăzi în Germania, a încurajat lotul lui Carlo Ancelotti și va sta în această seară va sta în loja oficială de la RB Arena pentru a urmări meciul.

Întrebare delicată pentru președintele lui Real Madrid înainte de meciul cu Leipzig din Liga Campionilor

Fostul jucător argentinian Óscar Ruggeri l-a întrebat pe Florentino Pérez de ce nu mai sunt jucători argentinieni la Real Madrid.

Au trecut vremurile în care Alfredo Di Stéfano, Jorge Valdano sau Fernando Redondo ridicau marile trofee ale fotbalului internațional cu Real, sau când Gonzalo Higuaín a sosit de la River pentru a ocupa partea dreaptă a echipei lui Fabio Capello.

Ultima prezență remarcabilă din echipa Argentinei, campioana mondială din 2022, a fost Ángel Di María, notează site-ul Real-France.fr.

real madrid

Toni Kroos, un german în echipa lui Real Madrid

[Sursa foto: Twitter]

Dacă mari jucători argentinieni au trecut prin Casa Blanca în istorie, în ultimii ani argentinienii au dispărut treptat din gruparea sportivă madrilenă.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Óscar Ruggeri, un fost jucător al lui Real Madrid de la sfârșitul anilor 1980, l-a întrebat direct pe Florentino Perez de ce Realul nu are astăzi niciun jucător din echipa campioană mondială.

„Președinte, au avut dintotdeauna argentinieni aici. Cum se face că nu mai sunt? Ne amintim de Redondo, Valdano, Di Stéfano..." a întrebat bărbatul care a jucat doar un sezon la Madrid și a câștigat un titlu de campion în sezonul 1989/90.

Răspunsul președintelui lui Real Madrid a fost următorul: „Oscar, trebuie să fie un jucător diferit de ceilalți, cineva care să se ridice la nivelul acestui club, un jucător care să uimească pe toată lumea prin jocul său”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si