UPDATW 11:11 Drumul care leagă comunele Smardan de Mihail Kogalniceanu este blocat. La Pechea suna sirenele sa plece lumea de acasa din calea apelor

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irinel Columbeanu și Irinuca, interviul anului pentru WOWbiz.ro. Detalii emoționante din culisele revederii de la aeroport- wowbiz.ro


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Cătălin Sion, a declarat că pompierii acţionează pentru evacuarea apei din zona Gării Galaţi unde liniile de cale ferată au fost acoperite de apă.

"Acţionăm cu o autospecială şi o motopompă de capacitate mare pentru evacuarea apei care a acoperit liniile",  a afirmat Cătălin Sion.

El a precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia trenurilor în Gara Galaţi este blocată. Totodată, circulaţia trenurilor de marfă este blocată în zona Gării Barboşi, in timp ce trenurile de călători circulă cu viteză redusă, cu maximum 5 kilometri/oră.

Din cauza precipitaţiilor abundente din cursul nopţii, la ISU Galaţi s-au înregistrat peste 50 de apeluri prin 112, prin care s-a solicitat sprijinul pompierilor pentru evacuarea apei din curţi şi grădini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si