Geanina, ultima concurenta eliminata de la Exatlon, a aterizat in Romania. Faimoasa este extrem de obosita, insa spune ca abia asteapta sa-si revada familia, dar mai ales pe sora ei de care ii este foarte dor. 
 
Geanina sustine ca emisiunea Exatlon i-a schimbat viata, ca este o experienta unica care a maturizat-o si ii incurajeaza pe toti tinerii sa participe la un astfel de concurs si sa se apuce de sport. 
 
"Este foarte bine, cald si frumos. Vreau sa merg inapoi acolo, in august. Nu prea am dormit in ultimele doua nopti. Nu am putut sa dorm de emotii ca o sa-mi revad sora. 
 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 
Exatlon mi-a schimbat viata, m-a schimbat ca om, ca femeie. Este o competitie foarte frumoasa si merita. Ii incurajez pe toti sa se apuce de sport si sa participe la Exatlon", a spus Geanina, la scurt timp dupa ce a aterizat din Dominicana. 
 
Geanina a avut parte si de o surpriza in aeroport, Faimoasa a fost asteptata cu flori. 
 
Vezi intregul interviu, in aceasta seara, la Stirile Kanal D de la ora 19:00.
 
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si