Pe lângă cei doi frați, instanța a decis ca și iubita unuia dintre ei, bănuită de complicitate și șantaj, să rămână în arest pentru încă 30 de zile. 

Au abuzat mai mulți minori

Faptele pentru care sunt anchetați s-au petrecut la începutul acestui an, când unul dintre frați ar fi încercat să abuzeze o fetiță de numai patru ani. Procurorii spun, însă că ar mai exista cel puțin șase victime.

Unul dintre cei doi frați, împreună cu iubita lui, sunt în arest din primăvară, iar în urmă cu o lună a ajuns după gratii și fratele lui, pentru tentativă de viol.

Citeste si: VIDEO- Dezvăluiri în dosarul gemenilor pedofili

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mult, cei doi frați gemeni au mai fost arestați și pentru că ar fi încercat să constrângă victimele dar şi pe familiile acestora să nu depună plângere la poliție și să nu spună nimănui ceea ce s-a întâmplat. Din această cauză, procurorii timișoreni au trecut la dosar și infracțiunea de șantaj.

Cei doi au mai fost arestați în trecut

Două dintre victime fraților pedofili sunt de cetățenie străină, iar ororile ar fi avut loc anul trecut.

Citeste si: VIDEO- Gemenii unui avocat cunoscut din Timiș au fost arestați. Au abuzat mai mulți minori

Cei doi tineri, fii ai unui avocat din Timișoara, au mai avut probleme cu legea în urmă cu nouă ani când au fost condamnați cu suspendare pentru pornografie infantilă.

La vremea respectivă, una dintre fetițe a fost urmărită de gemeni în scara blocului, după care au intrat peste ea în casă.

Citeste si: Gemenii pedofili, acuzați că au recidivat

Pe celelalte victime, cei doi frați le urmăreau pe stradă, când se întorceau de la școală, le ademeneau într-o mașină unde le obligau să se dezbrace și le fotografiau. Mai exact, este vorba de fetițe cu vârste cuprinse între șapte și nouă ani.  

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si