Imbracat mai ceva ca un rapper american, Becali a ajuns in Poiana Brasov in jurul pranzului. Cum la munte e frig, latifundiarul s-a blindat in blana.

Caciula, haina, ba chiar si fularul, toate sunt din blana naturala, doar nu se cade altfel pentru Gigi Becali.

Daca n-am sti despre cine e vorba am fi putut crede ca o vedeta de film tocmai a poposit pe partia din Poiana.

Aproape ca n-a fost pas la care Becali sa nu fie oprit de fani pentru fotografii.

-"Tu tii cu Dinamo? A tinut. De la Steaua numai cu dumneavoastra. Da, cu mine si-apoi tii cu Dinamo? Hai, facem una toti trei? Hai, hai."

-"Dom' Becali, eu sunt mai stelista decat sotul. Sotia e stelista. Mai stelista."

"Sunt stelista si incet-incet mi-am convins sotul sa fie si el, cu toate ca a tinut mai mult cu Dinamo in tineretile lui."

"Multumesc frumos. De ce va doreati asa de mult? Pentru ca e prima oara cand il intalnesc in carne si oase, am trecut de o suta de mii de ori pe langa casa lui. Vai, vai, vai!"

Evident, Becali n-a scapat nici de suporterii dornici de… performanta.

-"Nea Gigi, sa aducem atacanti, nea Gigi. N-are nimic. Nea Gigi, sa mai aducem jucatori, sa luam campionatul.
Bine, mai, cine-ti ia campionatul?"

Daca fanii vin si se duc, Gigi Becali are sigur un lucru de care nu desparte niciodata: mataniile, pe care si le-a facut singur.

Gigi Becali: "Pe-asta mi-am facut-o eu, pentru mana mea. Mi-am luat margele si mi-am facut-o eu. Si fiecare bila "Doamne, Iisuse Hristoase"."

Mai o rugaciune, mai o poza, si uite-asa se duce timpul. La fel ca si nervii turistilor, care l-au apostrofat pe afacerist.



Sunt sarbatorile de iarna, insa, iar Becali pare mai calm ca niciodata. Mai ales de cand ar fi fost laudat chiar de procurorul DNA care il ancheteaza.

Gigi Becali: "Mi-a zis domnul Becali, dumneata esti ca Dreptul Iov. Eu am inceput sa plang.  "N-a pierdut credinta, a pierdut toata averea, a pierdut 10 copii, nevasta, tot si nu a renuntat la Hristos, la credinta."

"Sa dea Dumnezeu romanilor mai mult untdelemn, mai mult grau si mai mult vin. Lasa, ca sa se vada la televizor."

Gigi Becali va petrece de Revelion intr-un restaurant cu specific traditional din Poiana Brasov. Alaturi ii va sta un alt milionar, Ioan Neculaie. Care l-a sunat chiar in timpul interviului.

"Salut, ce faci Ioane? Uite, tocmai de tine vorbeam. Da, vorbeam, sunt aici cu toate televiziunile, vorbeam de tine. Ca faceam comparatia intre tine si Copos. Pai, de o mie de ori il aleg pe Ion Niculae decat pe Copos, om de nimic."

De altfel, latifundiarul a refuzat sa se mai cazeze la hotelul lui George Copos, ca sa nu mai vorbim de vreo petrecere alaturi de acesta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si