George Chirilă, bărbatul cu două soții surori, a dezvăluit cum face amor cu ele

George Chirilă, cunoscut în România drept "bărbatul cu două soții surori", a făcut dezvăluiri din intimitate.

Author: A.N.C duminică 19 mai 2019 , 14:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deși are două neveste, acesta susține că le iubește în mod egal și încearcă să-și facă timp pentru amândouă. Mai mult decât atât, a dezvălui cum se descurcă în pat cu soțiile lui.

Citeste si: Românii care au îngrozit Anglia! Au cumpărat o tânără cu 10.000 de euro și au profitat de ea vreme de 3 ani

„Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privinţele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toţi în acelaşi loc. Nu e pentru mine aşa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere”, a povestit George la WOWbiz.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Citeste si: Hotărârea de ultimă oră luată de soția lui Mihai Constantinescu! Ce a decis cu privire la deconectarea de la aparate

„Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil. Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine. (…)

Citeste si: Caz bizar în Bistrița! Trei copile, de urgență la spital după ce au fost spălate pe cap cu o soluție chimică

În clipa în care femeia e curată, nu are de ce să se îngrijoreze, nu apar complicaţii. Noi trei am hotărât acest lucru şi am decis ca copilul nostru să vină în câmpul nostru, în iubirea noastră. Trei din copii s-au născut cu cordonul după gât, cum a ieşit, i-am dat cordonul şi a fost bine. Când am avut un caz grav, am chemat medici. Şase medici au fost aici, prieteni de-ai mei”, a mai povestit George Chirilă, pentru WOWbiz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si