George Simion, din nou în centrul atenției! Liderul AUR a deschis cu forța ușa de la mașina jandarmilor

George Simion este actorul principal într-un nou scandal, de data aceasta la Ministerul Justiție. Liderul AUR a vrut să intre în mașina Jandarmeriei care staționa în fața instituției.

Author: Alexandra Costea vineri 14 octombrie 2022 , 17:40

George Simion, din nou în centrul atenției! Liderul AUR a deschis cu forța ușa de la mașina jandarmilor

George Simion, din nou în centrul atenției! Liderul AUR a deschis cu forța ușa de la mașina jandarmilor

[Sursa foto: George Simion / Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Săptămâna și scandalul pentru George Simion. De data aceasta, liderul AUR a forțat portiera unei mașini de Jandarmerie staționată în fața Ministerului Justiției. Politicianul i-a acuzat pe jandarmi că staționează ilegal, pe prima bandă de circulație. 

Citeste si: Două momente în care George Simion a avut probleme cu legea. A fost ridicat de jandarmi la ziua lui Ion Iliescu

Tot incidentul a fost filmat și publicat pe Facebook chiar de George Simion.

Ce a transmis Jandarmeria în urma incidentului

”Prezența acelui echipaj de jandarmerie în fața Ministerului Justiției nu este un lucru neobișnuit. Acest lucru se întâmplă zilnic pentru că este un echipaj care asigură patrularea și sprijinul obiectivelor din competența DGJMB-ului, în sensul în care noi asigurăm paza tuturor ministerelor din capitală, cu jandarmi. 

Între aceste obiective la care noi asigurăm pază există și echipaje de patrulare, cum este cel în cauză. Colegii mei așteptau acolo să ia legătura cu șeful de dispozitiv de la Ministerul Justiției, care este tot un jandarm, iar dacă este nevoie de sprijin din partea lor, să le ridice bariera și să intre cu autospeciala în parcarea Ministerului Justiției. 

Citeste si: Care sunt motivele pentru care s-ar putea reintroduce uniforma școlară. Partidul AUR a depus la Senat o propunere legislativă în acest sens

În niciun caz nu poate fi vorba despre ultraj, în felul în care s-au desfășurat lucrurile. Nefiind vorba despre sprijin, pentru că nu era o activitate care să necesite sprijin sau prezența unui număr sporit de jandarmi, colegii mei au părăsit locul. 

Un om care deschide portiera autospecialei Jandarmeriei nu înseamnă neapărat că ar comite un ultraj. Poate are nevoie de ajutor. Noi suntem acolo în sprijinul cetățenilor. Într-adevăr, nu te aștepți în fiecare zi la un astfel de comportament, mai ales din partea unui demnitar, motiv pentru care eu îi felicit pe colegii mei pentru cum au tratat situația, pentru echilibrul de care au dat dovadă și pentru calmul cu care nu au alimentat această provocare”, a transmis Alex Iacob, Jandarmeria București în urma incidentului cu George Simion.

Citeste si: George Simion și un alt politician, conflict în Parlament. De la ce a pornit totul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si