George Tănase - înnebunit după rețeta pregătită astăzi de Patrizia Paglieri, la „Dimineața cu noi”

Astăzi, la “Dimineața cu noi”, George Tănase a avut norocul să deguste felul preferat de mâncare, pentru că Patrizia Paglieri a pregătit o rețeta fabuloasă de somon.

Author: Georgiana Balaban miercuri 16 martie 2022 , 11:31

George Tănase înnebunit după rețeta pregătită astăzi de Patrizia Paglieri

George Tănase înnebunit după rețeta pregătită astăzi de Patrizia Paglieri.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Simpaticul prezentator  nu a ratat momentul pentru a afla chiar de la colega sa de emisiune cum își poate găti singur acest preparat însă, în cele din urmă, a <capitulat>.

Citeste si: Asta-i România| În bezna sărăciei

“Aș putea spune că somonul cu migdale m-a <uns> la amigdale! Îmi place foarte mult somonul, este unul dintre puținele feluri pe care le consum, în materie

de peste, și este preferatul meu. Ca să pot găti precum Patrizia, trebuie să mai aștept puțin, câțiva ani, apoi o să-mi iasă și mie... Un lucru este cert, atunci când mi se va face poftă, vin din nou la Patrizia!”, a spus George Tănase, imediat după emisiune.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa va dezvălui detalii uluitoare despre una dintre colegele sale! „Oricum ea este în situația josnică!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 28 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”! Cel mai fresh matinal al momentului va începe luni, 14 martie, la ora 08:00, la Kanal D

Patrizia Paglieri le-a explicat pe larg colegilor săi de matinal cum să faci să nu dai greș cu un asemenea preparat.

Citeste si: Maurice Munteanu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Am gătit un somon, în crusta de ghimbir, migdale și portocale.

Ca să iasă preparatul bun, cel mai important este să gătim cu pasiune și să nu preparam peștele foarte mult, pentru că este un produs care trebuie servit fresh, nu trebuie gătit în exces”, a concluzionat Patrizia Paglieri.

Citeste si: Cine este iubitul PATRIZIEI PAGLIERI. "M-am căsătorit la 24 de ani cu un italian. Eram îndrăgostită şi foarte tânără."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si