Născut pe meleaguri dobrogene, în Turcoaia, județul Tulcea, George Tănase este comediant, actor, creator de conţinut in mediul online, iar în prezent ne face diminețile mai frumoase, alături de colegii săi, Bursucu și Viviana Sposub, prin intermediul matinalului “Dimineața cu noi”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D.

Citeste si: Scandal în avion. Echipajul a cerut ajutor de urgență

Copilăria mea a fost una săracă, dar frumoasă

George Tănase își amintește cu mândrie de copilăria sa, și chiar dacă a fost una săracă, din punct de vedere financiar, aceasta a fost bogată în învățăminte, și foarte multă iubire din partea părinților săi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Copilăria mea a fost una săracă, dar frumoasă. Deși material nu ne permiteam foarte mult, ai mei au avut grijă mereu să-mi ofere tot ce au mai bun. Fiind singur la părinți, toată atenția era focusată pe mine. A trebuit să învăț de la o vârstă fragedă un principiu vital în viață, <asta ne permitem, asta nu>”, spune vedeta.

Citeste si: Trecem la ora de vară

Așa cum martusiseste chiar simpaticul prezentator, el nu a fost un copil problemă pentru părinții săi, însă a făcut diverse prostioare în copilărie.

Nu am făcut trăsnăi mari în copilărie. Asta nu înseamnă că scăpam nebătut, eram articulat și pentru cele minore. Ai mei întotdeauna mi-au spus că am făcut tâmpenii mult mai mici față de ei. Spre exemplu, eu am plecat de acasă să mă scald la Dunăre fără ca părinții mei să știe, în timp ce tata a dat foc casei în copilărie! Am luat amândoi bătaie? Bineînțeles! , rememorează matinalul

George Tănase.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si