Georgiana Lobonț este artista care se reinventează de fiecare dată. Talentată, frumoasă și foarte creativă, Georgiana știe că publicul este greu de mulțumit, astfel că aduce în permanență proiecte noi cu care să își surprindă fanii. Ultima piesă, scoasă în colaborare cu Andreea Bănică, face parte dintr-o serie amplă de colaborări pe care artista le-a realizat în ultima perioadă cu nume de răsunet de pe scena românească, precum Jador sau Willy de la Oradea.

Citește și: VIDEO- Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui său. Tânărul actor a lansat prima lui piesă, intitulată „Tu”

Willy de la Oradea, artist: „Eu mă bucur că Georgiana a acceptat invitația mea de a face parte din proiectul acesta, a fost o dorință de-ale mele, am urmărit absolut toată activitatea ei de mult și mi-am dorit acest lucru.”

Georgiana Lobonț, artistă: „Dacă oamenii nu ne-ar asculta și nu ne-ar promova ascultându-ne muzica, noi nu am fi astăzi unde suntem.”

Pe 3 decembrie, Georgiana Lobonț va concerta la Sala Polivalentă din Capitală

Colaborările au propulsat-o în fruntea listei cu cei mai iubiți și căutați artiști de muzică de petrecere. A avut un an provocator și aglomerat cu nenumărate succese pe plan profesional și totuși nu vrea să se oprească aici.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Georgiana Lobonț, artistă: „A fost un an productiv și este în continuare. Uite, dacă tu atragi și gândești pozitiv. A fost cel mai bun an al carierei? Da.

Anul viitor să fie cel mai bun, pentru că trebuie să evoluăm, eu asta îmi doresc, eu îmi doresc să evoluez, eu încă nu am ajuns acolo unde îmi doresc. Pe 3 decembrie, anul acesta, va avea loc primul meu concert de asemenea avengură, un concert de muzică populară la Sala Polivalentă unde încap peste 12.000 de oameni.”

Spectacolul pregătit de Georgiana se anunță unul de amploare, iar artista îl pregătește încă de la sfârșitul verii.

Georgiana Lobonț, artistă: „O să fie Jador, Culiță Sterp, va fi Andreea Bănică.”

Viața personală a Georgianei merge la fel de bine ca și cariera: sora ei mai mică tocmai s-a căsătorit, iar ea se bucură la maximum de soțul său, de cei doi copii minunați pe care îi iau împreună și de familia extinsă.

Georgiana Lobonț, artistă: „Pe plan personal este minunat. Picii sunt la grădii, mama Nico, soacra mea, este un om de milioane, este pe același nivel cu mama mea, mă ajută din toate puterile ei și îmi crește copiii atât de frumos.”

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

Printre atâtea evenimente și proiecte, Georgiana are timp să planifice în următoarea perioadă și o scurtă vacanță în Dubai, ca să-și încarce bateriile și să revină cu forțe proaspete pentru evenimentul din iarnă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si