Gest de milioane făcut de un preot din Constanța! A mers la o familie nevoiașă pentru a lăsa daruri, dar ce a făcut acolo e emoționant!

Author: Stirile Kanal D miercuri 19 decembrie 2018 , 14:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O postare făcută pe rețelele de socializare arată că în România trăiesc o gramadă de oameni cu suflet mare, iar printre ei se numără și preotul Caludiu Banu. Acesta a făcut un gest de milioane pentru o familie nevoiașă.

Părintele a participat la proiectul filantropic "Fii părintele unei familii sărace" și a mers în localitatea Potârnichea din județul Constanța.

Aici a vizitat un tată cu mai mulți copii cărora le-a dăruit mai multe lucruri.

Dulciuri, alimente și mai multe lucruri necesare a adus acesta. La un moment dat, văzând suferința tatălui copiilor, preotul și-a dat haina jos de pe el și i-a dăruit-o acestuia, împreună cu căciula pe care o purta. Preotul Claudiu Banu a considerat că acestui om îi vor prinde bine în acest sezon rece care este abia la început.

"Azi este despre el: părintele Claudiu Banu, cel care și-a dat jos haina și căciula de pe cap să i le ofere unui tată.

Ca și când tonele de alimente, haine și jucării nu erau de ajuns.", se arată în postarea de pe rețelele de socializare făcută de Liliana Naclad!

La această acțiune, preotul a fost ajutat și de angajații unei firme de pază. Oamenii l-au escortat tot timpul și l-au ajutat pe acesta la împărțirea darurilor.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si