Gest emotionant in memoria Aurei Ion. Prin fundatia care-i poarta numele, surorile tinerei au strans bani pentru ajutorarea unor familii nevoiase. Acum, cu ajutorul unor apropiati, care s-au oferit voluntari, prin asociatia Aura Ion, peste 300 de copii din mai multe localitati vor primi rechizite si ghiozdane noi la inceputul anului scolar.

Voluntarii fundatiei Aura Ion
Voluntarii fundatiei Aura Ion

"Le vom imbunatati sansele oferindu-le un ghiozdan de scoala complet echipat, precum si haine donate, astfel incat atunci cand vor incepe scoala in luna septembrie o vor face cu un zambet larg si vor fi gata sa

isi inceapa educatia pe care o merita. Impreuna putem schimba cursul acestor 300 de vieti tinere! Ajuta-ne sa ii ajutăm si doneaza: rechizite, banuti, carti, produse de igiena personala iar impreuna putem sa le oferim un pic de speranta pentru un viitor mai bun. Donatiile se pot face in conturile Asociatiei Aura Ion:
Paypal: [email protected]
Asociatia Aura Ion:
Banca Transilvania,
RO05BTRLRONCRT0298218501,
CUI: 34742969
Cu mentiunea: viziune intr-un ghiozdanel”,
este mesajul postat de Mariana, sora Aurei Ion, pe pagina sa de socializare. Nu este insa prima actiune umanitara derulata prin fundatia care a fost creata in memoria tinerei. Mai multe familii nevoiase au primit, in ultimii doi ani,  ajutoarele de care aveau atata nevoie.
In avionul prabusit in Apuseni au murit Aura Ion si pilotul Adrian Iovan
In avionul prabusit in Apuseni au murit Aura Ion si pilotul Adrian Iovan

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata in accidentul aviatic din ianuarie 2014, cand aparatul s-a prabusit in Muntii Apuseni. Cei doi faceau parte dintr-un echipaj ce zbura pentru o cauza umanitara: prelevarea de organe de la o persoana aflata in moarte clinica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si