Gest impresionant facut de un tata pentru bebelusul lui care suferea de cancer. Si-a facut un tatuaj identic cu cicatricea fiului

Un tatic dedicat si o iubire care ar putea muta muntii din loc. Asa s-ar traduce gestul facut de un tata din Statele Unite pentru copilasul lui bolnav de cancer.

A.L., joi 23 iunie 2016 , 13:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Gest impresionant facut de un tata pentru bebelusul lui care suferea de cancer. Toata lumea a ramaas masca
Un tatic dedicat si o iubire care ar putea muta muntii din loc.  Asa s-ar traduce gestul facut de un tata din Statele Unite pentru copilasul lui bolnav de cancer. Barbatul a decis sa isi incurajeze copilul in lupta cu boala, asa ca si-a facut un tatuaj identic cu cicatricea fiului sau.
A share-uit si prietenilor gestul curajos pe care l-a facut, povestind intreaga istorie a chinurilor prin care copilul a trecut.
Josh Marshall a primit titlul de "cel mai bun tata" de catre Fundatia St. Baldrick, dupa ce poza lui a primit 5000 de like-uri.

Barbatul a decis sa isi incurajeze copilul in lupta cu boala, asa ca si-a facut un tatuaj identic cu cicatricea fiului sau.A share-uit si prietenilor gestul curajos pe care l-a facut, povestind intreaga istorie a chinurilor prin care copilul a trecut.

Josh Marshall a primit titlul de "cel mai bun tata" de catre Fundatia St. Baldrick, dupa ce poza lui a primit 5000 de like-uri.

Postarea a fost extrem de apreciata de internauti, care l-au laudat pe tatic, dar si pe copilul care se lupta cu boala ingrozitoare.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si