Gest impresionant în plină pandemie. Dr. Adina Alberts, voluntar în lupta cu coronavirusul

Dr. Adina Alberts a postat un mesaj pe pagina ei de Facebok în care a anunțat că vrea să pună la dispoziția oficialităților în mod gratuit atât clinica cât și experiența ei medicală.

K.B., miercuri 01 aprilie 2020 , 10:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Dragii mei,

Dați-mi voie să mă repet, din nou public, după 3 săptămâni de la anunțul precedent, că am decis să MĂ OFER VOLUNTAR, și să pun la dispoziția oficialităților, în mod gratuit, atât clinica mea, cât și experiența mea medicală.

Citeste si: Poliţişti de la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti, izolaţi la domiciliu, după ce trei dintrei ei au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu coronavirus

Dacă dumneavoastră cunoașteți vreo adresă de email oficială, unde, un cadru medical ar putea să își exprime dorința de voluntariat, vă rog faceți-o cunoscută!
Poate că mai sunt medici și asistente care doresc să devină voluntari, dar n-au cum s-o facă, n-au cui să se adreseze!

Citeste si: Pacientă de la Spitalul ”Sfântul Ioan” din Capitală, diagnosticată cu coronavirus: 72 de cadre medicale au fost trimise la izolare

Eu, în acest moment colaborez ca medic voluntar cu Centrul Multifuncțional Caraiman și montez aparatură telemedicala la domiciliul persoanelor vulnerabile. Acest parteneriat este încheiat cu acceptul și la recomandarea Domnului Dan Tudorache -Primarul Sectorului 1.
Mulțumesc!", a scris Dr. Adina Alberts pe Faceook.

Citeste si: Statele Unite vor să construiască sute de spitale temporare pentru bolnavii infectaţi cu noul coronavirus

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si