Cand a aflat ca e cercetat ar fi oferit mita in schimbul tacerii familiei. Sunt faptele revoltatoare de care îl acuza parintii unei copile de 12 ani pe un angajat de la medicina legala din constanta. Individul a fost retinut astazi, dupa ce ancheta politistilor a scos la iveala si alte detalii revoltatoare.

Nici bani sa-si duca fetita la groapa n-avea aceasta biata mama, in ziua fatidica de intai decembrie 2016.

Roxana cazuse in gol de la etajul 5 al unei cladiri in constructii si a murit pe loc.

Dar prea putin i-a pasat de durerea rudelor, asistentului care trebuia sa efectueze necropsia. Chemat la munca, in zi libera de la stat omul a cerut spaga familiei indoliate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa o necropsie facuta de mantuiala- pentru ca nu a fost "stimulat" financiar, asistentul medical i-ar fi oferit mita mamei

Roxanei, doar ca sa scape de cercetarea penala. Ar fi adus pe cineva  in fata casei, ca sa intermedieze intelegerea.

Chiar si in urma cu cateva zile, asistentul de la medicina legala ar fi reluat propunerea.

N-ar fi pentru prima oara cand asistentul medical profita de durerea oamenilor.

Politistii au aflat ca individul a mai cerut, in toamna trecuta, spagi pentru alte doua necropsii.

Barbatul de 49 de ani a fost retinut astazi, de politisti si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Oamenii legii va reamintesc: contravaloarea unei necropsii se achita intotdeauna din fondurile ministerului afacerilor interne, iar apartinatorii persoanelor decedate nu trebuie sa plateasca nicio suma suplimentara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si