Gest neaşteptat din partea Magdalenei Şerban, criminala de la metrou. A reuşit să-i lase mască pe judecători

Criminala de la metrou a luat o decizie neaşteptată, care i-a uimit şi pe magistraţi.

Author: M. P. vineri 16 noiembrie 2018 , 09:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Magdalena Şerban a împins o tânără în faţa metroului şi a încercat să ucidă o alta în acelaşi mod. Pentru fapta sa ea a fost condamnată la închisoare pe viaţă. Criminala de la metrou consideră că nu i s-a făcut dreptate, astfel ea a atacat sentinţa, pentru că în opinia ei magistraţii i-au dat o pedeapsă mult prea mare în comparaţie cu fapta pe care a comis-o.

Ea a explicat că alţi criminali au primit condamnări mai bânde pentru fapte mai grave.

Dacă va reuşi să îi impresioneze pe magistraţi, criminala de la metrou ar putea primi 20 de ani de puşcărie, iar peste 10-15 ani ar putea fi din nou în libertate.

Citeste si: Imaginile durerii! Un bărbat a fost îngropat de viu 48 de ore lângă soția moartă după cutremurele din Turcia- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Magdalena Şerban a fost condamnată, la finele lunii trecute, de Tribunalul Bucureşti, la închisoare pe viaţă. Instanţa a mai stabilit ca individa să urmeze un tratament la medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. În plus, condamnata trebuie să plătească 30.000 euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale către partea civilă Alexandra Costache (fata care a supravieţuit) şi 30.000 euro daune morale către partea civilă Alexandru Ogra.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si