Gest superb făcut de Gică Hagi lângă sicriul lui Ilie Balaci! I-a sărutat fotografia "Prinţului din Bănie!"

Mulţi oameni de fotbal au mers astăzi la Craiova pentru a-şi lua la revedere de la cel care a fost Ilie Balaci. Printre cei care au venit pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova se numără şi "Regele" fotbalului românesc, Gică Hagi.

C.I.P., marți 23 octombrie 2018 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a mers la stadion alături de un alt nume mare din Generaţia de Aur a României, Gică Popescu. Pe lângă cei doi, pentru a-şi lua ADIO de la "Minunea Blondă" au fost şi foşti componenţi ai Craiovei Maxima, printre ei fiind Sorin Cârţu, Rodion Cămătaru, Silviu Lung sau Negrilă.

Hagi a făcut un gest minunat atunci când s-a apropiat de sicriul cu trupul neîsufleţit al lui Ilie Balaci. "Regele" s-a închinat şi a sărutat fotografia "Prinţului din Bănie!". Un gest nobil, de mare OM, care şi-a arătat recunoştinţa pentru o valoare inestimabilă a fotbalului românesc.

lie Balaci a murit duminică dimineaţă, pe 21 octombrie, la doar 62 de ani. "Minunea Blondă" venise la Craiova pentru a asista la meciul CSU Craiova-FCSB, de duminică seară, dar a murit în braţele mamei sale, în urma unui infarct.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si