O tânără din Craiova a publicat o poză în care afișează noul său tatuaj. Aceasta și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior.

O tânără din Craiova și-a tatuat-o pe Anamaria Prodan pe picior

Tatuajul o reprezintă pe Anamaria Prodan care ține în mână un pumn de dolari încasați de la FIFA. 

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan a răbufnit. Impresara a vorbit despre motivul scandalului dintre ea și Laurențiu Reghecampf

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Impresara este recunoscătoare și a postat totul pe pagina sa de instagram.

Anamaria Prodan și colecția de NFT-uri

"Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat. În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare.

Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. "Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si