Gestul deplasat din partea Faimoșilor, la Exatlon! Mesajul lăsat pentru Războinici la baracă

Nervi, frustrări și gesturi deplasate, la Exatlon! Ofticați că au petrecut o noapte la baracă, Faimoșii au făcut un gest urât pentru Războinici.

M. P., marți 05 martie 2019 , 11:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Faimoșii au pierdut meciul pentru hotel și au petrecut o noapte la baracă. Ofticați că nu au parte de lux, ei au decis să se "răzbune".

Concurenții din echipa roșie au făcut un totem în formă de cruce. Războinicii au mărturisit că este "un cadou macabru".

Citeste si: Marele cutremur e aproape! Seism de 10 grade în România. Gheorghe Mărmureanu rupe tăcerea: "Până acum nu am greșit deloc"

”Mi se pare un gest foarte urât și o să… Dacă am ocazia, o să îi spun asta pentru ca el, de acolo, este cel mai… Cel mai nesimșit. E cel mai nesimșit de acolo și nu îmi place deloc chestia asta și o să îi reproșez cu prima ocazie pe care o am”, a spus Gabriel Nedelcu despre Giubi.

Citeste si: Morți suspecte în Baia Mare! O tânără și-a găsit părinții într-o baltă de sânge. Alți doi soți, descoperiți morți în locuință

„Am văzut numele Războinicii pe o scândură, nu mi s-a părut nimic în neregulă, doar că era pus în formă de cruce, ceea ce mi s-a părut macabră. Din momentul ce au pus-o în formă de cruce, a fost ceva foarte urât din partea lor și nu ne așteptam la una ca asta”, a declarat Alex Stoica.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si