Gestul ministrului a impresionat-o pe fiica victimei, Anita Radics, care a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook.

„În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi!

Citeste si: O cunoscută avocată din Prahova a murit la spital, în timp ce astepta rezultatul la testul pentru coronavirus

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om.”, spune Anita Radics.

Femeia de 48 de ani, asistentă medicală, a fost lăsată să moară de medici de teama infectării cu COVID-19. Aceasta a suferit un accident în casă în timpul zilei de miercuri, 8 aprilie.

A căzut de pe o scară si și-a fracturat piciorul. După ce a chemat Salvarea, a ajuns la Spitalul Județean din Reșița.

Femeia a fost transportată la spital, însă atunci când a spus că este cadru medical, colegii de breaslă i-au făcut transferul în cortul de triaj de lângă unitatea spitalicească, de teamă ca aceasta să nu fi intrat în contact cu vreo persoană depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Citeste si: Giurgiu: Bărbat cercetat după ce l-a tăiat cu un cuţit la gât pe şoferul unui taxi

O asistentă a murit după ce a căzut de la etajul al doilea. Medicii au lăsat-o să aștepte de teama că poate fi infectată cu coronavirus

În timp ce se afla în cortul de triaj, asistenta medicală a intrat în stop cardio-respirator și a pierdut lupta cu viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si