Gestul impresionant făcut de Gabriela Firea în ziua arestării lui Dragnea!  Ce a făcut primarul Capitalei pentru peste 100 de cupluri de persoane trecute de prima tinerețe

Luni seara, la un hotel de lux din Capitală, Gabriela Firea i-a aniversat pe oamenii în vârstă din sectorul 3

C.I., marți 28 mai 2019 , 23:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Ieri, lumea politică a fost zguduită din temelii odată cu arestarea liderului PSD, Liviu Dragnea pentru o perioadă de trei ani și jumătate!

Vestea reținerii controversatului parlamentar a avut impact asupra tuturor membrilor partidului de guvernământ, care s-au și reunit într-o ședință specială, dar, în special pentru Gabriela Firea, care, în mod surprinzător, a și fost propusă de Dragnea pentru funcția de președinte a României.

”PSD va trebui să depună eforturi, în perioada următoare, să recapete încrederea românilor. Să se reorganizeze, să se relanseze și abia apoi să-și voteze candidatul pentru alegerile Prezidențiale.

Am văzut și eu, ca toată țara, procentele de la exit-poll. Nu sunt surprinsă! Este o consecință a deciziilor și comportamentului din ultimii doi ani, cel puțin. În momentul în care am văzut că semnalul meu de alarmă, și a altor câțiva colegi, de acum 8-9 luni de zile, nu este luat în seamă de CEX și de liderul partidului, am renunțat la toate funcțiile politice. La unele de bună voie, la altele silită. Am rămas un simplu membru de partid. Am fost jigniți că am fi puciști, trădători, că am pactizat cu statul paralel. Toate niște invenții, pentru a ascunde realitatea: oamenii își doreau o altă agendă publică axată pe nevoile cetățenilor. Nu interpretați că aș încerca să înfig cuțitul în spatele unui om aflat în necaz. Cum spuneam, nu-mi doresc funcții politice, nu vreau să critic într-un moment greu, dar nu pot ignora faptul că în urmă cu aproape un an de zile am previzionat ruptura conducerii PSD de ceea ce gândesc cei mai mulți români.

 

Au urmat luni grele, în care mi-am suportat pedeapsa pentru că am îndrăznit să vorbesc”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook imediat după închiderea urnelor.

 

Gabriela Firea a impresionat în ziua arestării lui Liviu Dragnea! ”Vă asigur că mereu voi fi aproape” 

Dacă duminică, edilul Capitalei a fost tranșant în decizii, ieri, a mai făcut un gest prin care a ieșit în evidență! Gabriela Firea a impresionat în ziua arestării lui Liviu Dragnea prin organizarea unui eveniment de suflet pentru persoanele care nu mai sunt la prima tinerețe. Astfel, peste 100 de cupluri, care au împlinit 25 de ani, respectiv 50 de ani de căsnicie, au petrecut la un hotel de patru stele, din sectorul 3, la inițiativa primarului Bucureștiului. ”A fost ceva de vis,cu mâncare bună, muzică de calitate și atmosferă frumoasă”, au spus cei prezenți la fața locului, în timp ce Firea a oferit fiecăruia o plachetă și câteva rânduri.

"Am înființat Centrul pentru Seniori al Municipiului București din respect și consideratie pentru seniorii dim viața noastră, cei care au creat în anii pe care acum îi poartă pe umerii lor oameni și lumi, indiferent de cât de greu le-a fost. Vă asigur că mereu voi fi aproape de seniorii Capitalei, de problemele și dorințele lor, pentru a le oferi împliniri și bucurii chiar și la vârstă a treia", era scris pe fiecare felicitare primită de participanți.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si