Gestul incredibil al unui preot din Constanta care a primit un bolid cadou! Ce a facut omul lui Dumnezeu cu masina de lux

Piata masinilor de lux ramane, insa, neclintita in fata oricarei situatii economice. Sunt impatimiti care ar plati oricat pentru o bijuterie pe patru roti! Totusi... Un preot din judetul Constanta a facut ce nu ar face nimeni: a returnat de bunavoie un bolid primit cadou!

Author: V.P. vineri 26 ianuarie 2018 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Asa arata o plimbare in lumea bogatiei pe patru roti. Totusi, aceste masini nu sunt accesibile oricui. Trebuie indeplinite o serie de conditii pentru a ajunge macar pe lista de asteptare!

Pretul unei astfel de masini porneste de la 200.000

de euro. Dar banii nu sunt suficienti a o achizitiona. Clientul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Una dintre ele face referire la un comportament demn de eleganta unei astfel de masini.

Camelia Bazac, dealer auto autoturisme de lux: Vorbim  de mii de colectionari care doresc aceste masini si bineinteles ca ei trebuie sa intruneasca acele criterii.

Cei mai bogati romani au înca apetit pentru bolizii care ating viteze naucitoare. Ba chiar sunt dispusi sa astepte cu anii pentru a avea unul in garaj.

Camelia Bazac, dealer auto autoturisme de lux: Termenul de asteptare este intre 6 luni si doi ani si jumtate.


 
Anul trecut, românii au cumparat de trei ori mai multe masini de lux decât in 2016. Printr ele, 7 Ferrari, 3 Lamborghini, 3 Rolls Royce, 21 de bentley uri si un Cadillac.

In viata, bucuria unora poate fi blestemul altora.  Aceasta imagine, cu un preot din Constanta, a ajuns virala pe internet. Parintele a ajuns in scurt timp, de la febletea enoriasilor, la cea mai comentata fata bisericeasca.

Marius Mosteanu, preot Biserica Sfantul Nicolae Vechi:  In momentul in care am fost diagnostica cu o boala acum 4 luni, un fin de-al meu, pentru ca am 28 de perechi de fini, s-a gandit sa ma mangaie intr-un fel si am acceptat, ceea ce s-a dovedit mai tarziu ca a fost o greseala.

Fotografia, facuta intr-o benzinarie, a adunat rapid sute de reactii si peste 2.000 de distribuiri.

Marius Mosteanu, preot Biserica Sfantul Nicolae Vechi: Vina mi-o asum, in sensul in care daca imaginea bisericii noastre a avut de suferit inseamna ca eu am gresit.

In urma postarii care l-a facut cunoscut in toata tara, parintele a decis sa-i inapoieze finului sau masina de lux.

Marius Mosteanu, preot Biserica Sfantul Nicolae Vechi: Dar acum, ca om, nu ca preot, v-ati simtit bine in masina aceea frumoasa? Am o parere de rau pentru ca in 4 luni de zile intre om si masina pe care o foloseste se creaza anumite relatii

De voie, de nevoie, omul a renuntat la un vis implinit. Nu de aceeasi parere sunt si ceilalti iubitori de cai putere. O spun cifrele care arata ca Europa reprezinta cea mai mare piata de desfacere pentru automobilele premium.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si