Gestul uluitor al unei mame catolice pentru a opri avortul fiicei sale

Mama catolică câștigă cererea în instanță. Femeia nu vrea să-i facă avort fiicei sale însarcinată în 22 de săptămâni.

Author: Redactia Stirile Kanal D marți 25 iunie 2019 , 13:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fata în vârstă de 20 de ani, din Londra nu se află în deplinătatea facultăților mintale. Femeia este împotriva încetării sarcinii pentru că afirmă ca poate avea grijă de copil. Ea a apelat după ce judecătorul a dat medicilor dreptul de a pune capăt sarcinii fiicei.

Șefii de la un spital din cadrul NHS, responsabili de îngrijirea femeii, i-au cerut doamnei Judecător Lieven să-i lase pe medici să efectueze un avort, potrivit dailymail.co.uk.

 

Trei specialiști: un obstetrician și doi psihiatri au spus că încetarea sarcinii ar fi cea mai bună opțiune din cauza riscului pentru sănătatea psihiatrică a femeii. Ei au spus că comportamentul fiicei femeii catolice ar putea reprezenta un risc pentru copil.

De asemenea, specialiștii spun că luarea copilului de la femeie ar reprezenta o trauma psihică mai mare decât încetarea sarcinii.

Un asistent social care lucrează cu femeia a spus că sarcina ar trebui să continue. Avocații care o reprezintă pe mama fetei susțin cu ardoare că ar trebui să i se permită fetei să dea naștere copilului.

Justice Lieven susține în continuare că încetarea sarcinii este cea mai bună soluție.

Curtea de Apel a hotărât recursul și a anulat decizia de încetare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si