Momentele dramatice s-au desfășurat joi dimineață, la un tribunal din Orangeburg County, Carolina de Sud, SUA, în timpul ședinței finale din procesul pentru uciderea tânărului Willie Antoine Fields, un adolescent în vârstă de 18 ani, în care inculpatul era Lindy Lamont Jones, un tânăr în vârstă de 22 de ani.

Citeste si: Alertă în SUA! Mai multe persoane au murit după ce un bărbat a deschis focul într-un mall

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum inculpatul încătușat stând cu capul plecat, în primul rând al sălii de judecată. 

Tatăl victimei, Antoine, stătea la aproximativ 2-3 metri de criminal.

Bărbatul nu și-a putut controla emoțiile și s-a năpustit asupra celui care i-a ucis fiul

În momentul în care judecătorul l-a găsit pe Jones vinovat de moartea adolescentului de 18 ani, bărbatul în vârstă de 58 de ani s-a l-a atacat, l-a pus la pământ și a început să-l lovească cu pumnii. 

"O să te rup cu bătaia, băiete", se poate auzi strigătul lui Willie Clay Fields.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a murit împușcat cu un pistol de asomare a porcilor

Oamenii legii au reușit să-l tragă pe tatăl îngenuncheat de durere, iar cei doi bărbați au fost conduși afară din sala de judecată. Avocatul lui Fields, Justin Bumberg, a emis o declarație în presă, în care susține că bărbatul nu a reușit să-și stăpânească emoțiile. Acesta a adăugat că părintele și-a cerut scuze instanței pentru comportamentul său.

"Niciun tată nu ar trebui să-și îngroape fiul nevinovat. Domnul Fields nu este un criminal. Este o victimă a violenței fără sens care se întâmplă prea des în comunitățile noastre. Nu mă aștept ca toată lumea să poată înțelege cum este să stai acolo și să retrăiești momentul în care afli că fiul tău a fost ucis fără niciun motiv", este mesajul postat de Justin Bumberg pe Facebook.

În acest moment, Willie Clay Fields se confruntă cu acuzații de sfidare a instanței și agresiune de gradul trei.

Fiul bărbatului în vârstă de 58 de ani a fost ucis de doi frați

Willie Antoine Fields, un adolescent în vârstă de 18 ani, a fost ucis în luna august a anului 2019. Tânărul a fost găsit decedat pe marginea drumului, în Orangeburg. Cel care i-a fost călău l-a împușcat de patru ori: o dată în cap și de trei ori în spate. Cu câteva zile înainte de descoperire, părinții băiatului îl dăduseră dispărut.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat a violat și a lăsat însărcinată o copilă de zece ani. El a fost prins de oamenii legii

Conform oamenilor legii și instanței, doi frați sunt responsabili de moartea tânărului de 18 ani.

Lindy Lamont Jones avea 19 ani în momentul în care a produs crima, și fratele său mai mic, care a fost complice. Miercuri, Lindy Jones a pledat vinovat.

Citeste si: Povestea inedită a interlopului care s-a căsătorit cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu. A fost urmărit internațional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si