Gheorghe Dincă, apărat de un ONG! Cine îi ia partea criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă ar avea persoane care îi iau apărarea! Un ONG luptă pentru drepturile lui!

K.B., vineri 16 august 2019 , 21:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deși a mărturisit că a comis două crime, Gheorghe Dincă și-a găsit apărător nu doar în avocatul care îl reprezintă, ci și în reprezentanții unei organizații neguvernamentale.

Citeste si: EA este Monica, femeia care face dragoste cu fiul ei zi de zi:„Îl iubesc cu pasiune și nu mă voi opri”

Citeste si: O tânără de 22 de ani a orbit, după ce a băgat ouă la microunde

”Apar persoane care doresc să îi ia apărarea, am putea spune, lui Gheorghe Dincă. Vorbim despre mai mulți reprezentanți ai unei asociații nonguvernamentale care se ocupă cu apărarea drepturilor omului care au mers astăzi în fața Inspectoratului de Poliție din Slatina, acolo unde îl așteaptă pe Gheorghe Dincă să fie dus, imediat ce va fi luat de aici, de la casa sa. Aceștia au depus o cerere la IPJ Olt pentru a li se răspunde și pentru a fi informați dacă Gheorghe Dincă a fost sau nu bătut de polițiști în toată această perioadă.

Citeste si: VIDEO | Reacția Vioricăi Dăncilă după ce a ajuns în Moldova cu elicopterul

Citeste si: VIDEO | Ceartă transformată în vărsare de sânge. Imagini șocante din Mamaia

Mai mult, ei vor să se asigure și să audă chiar de la Gheorghe Dincă de faptul că nu a fost încălcat niciun drept al lui, tocmai pentru că spun aceștia că trebuie să îi respecte oamenii legii drepturile, pentru că se va dovedi dacă este sau nu vinovat de faptele pe care chiar Gheorghe Dincă le-a recunoscut că le-ar fi comis. Pe de altă parte, aici la ”Casa Groazei” continuă ancheta. Astăzi așteptăm să vedem dacă vor veni aceste rezultate ale testelor ADN, însă până la această oră nu a fost făcut niciun anunț”, a spus Loredana Salomia, reporter Știrile Kanal D.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si