Gheorghe Dincă își bate joc de întreaga anchetă. Comportamentul său i-a revoltat pe toți

Avocatul familiei Luizei a menţionat că Gheorghe Dincă se crede un fel de vedetă şi că îşi bate de joc de tot ce presupune această anchetă.

Author: K.B. marți 13 august 2019 , 14:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"El este boierul acestei anchete, este cel care indică. Ieri a indicat să ducă nişte canale ca să scoate mizeria de acolo, că ar fi aruncat ceva de acolo.

I-a pus în nişte situaţii stânjenitoare. Părerea mea este că are o bucurie lăuntrică şi că se crede un VIP, un om important... Nu ştiu ce a făcut până acum, dar e infernal. Îşi bate joc. Dânsul stă pe scăunel şi se uită cum umblă oamenii ăştia. Ei caută în gunoaie, el arată cu degetul. El dă indicaţii, apoi vrea păpică, apică. Vrea să stea jos, bate soarele, îi trag copertina să fie umbruţă că nu poţi, te reclamă la CEDO... Are avocat din oficiu care este permanent acolo, îl însoţeşte. Eu cred că trecem de toamnă şi nu o să poată să sorteze groapa lui de gunoi.
E doar prima parte... Nimeni nu se aştepta să aibă groapă de gunoi pe sute de metri", a mai spus avocatul familiei Luizei.

Citeste si: Declarațiile șocante ale avocatului familiei Luizei Melencu după primele săpături din curtea ororilor: "Sunt şocat! Nu ştiu cine ar putea să-i ajute"

Citeste si: Tehnologia laser – 5G-ul medicinei dentare?

Citeste si: VIDEO| Reacția MAE în cazul românilor blocați pe insula grecească Samothraki

Citeste si: Scriitoarea Andra Elena Mîrza s-a înecat în mare: "Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia"

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si