Gheorghe Dincă le-a povestit celorlalți deținuți la ce chinuri le-a supus pe Alexandra și pe Luiza

Gheorghe Dincă a recunoscut până în prezent două crime. A declarat că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza.

K.B., vineri 08 noiembrie 2019 , 13:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ajuns în închisoare, Dincă a făcut un adevărat teatru și a ridicat pretenții, plângându-se mereu de felul în care este tratat sau de faptul că este amenințat de ceilalți deținuți.

Monstrul din Caracal a cerut chiar un preot și o Biblie, vrând să dea de înțeles că-i pare rău pentru faptele comise.
Conform a1.ro, Gheorghe Dincă s-ar fi împrietenit în cele din urmă cu alți deținuți din penitenciar, împărtășind cu ei chiar detalii din viața sa sexuală.

Citeste si: 37.000 de polițiști și jandarmi vor ajuta ca desfăşurarea procesului electoral să fie în condiţii de maximă siguranţă

Citeste si: VIDEO | Scandal uriaș între șoferii de la o companie de ridesharing și taximetriști. Cum s-a încheiat totul

Citeste si: Soţul columbian al Alexandrei Copos a părăsit România după ce s-a certat cu George Copos din cauza afacerilor! Diego Prada s-a mutat la Londra şi Madrid!

Dincă le-ar fi spus acestora cu lux de amănunte despre preferințele sale sexuale, despre fantezii și fetișuri.

Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții … dacă e doar un pion”, a declarat, pentru antena3.ro, doctorul Florian Gheorghe.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si